Over Anzan

Anzan
Anzan betekent peaceful mountain en is de boeddhistische naam van meditatieleraar Moritz Boegel. Anzan biedt zowel in groepsverband als individueel activiteiten op het gebied van meditatie en bezinning en wil daarmee mensen helpen meer rust, kalmte en plezier in hun leven te vinden.

Activiteiten
Groepen In groepsverband verzorgt Anzan workshops, lezingen en retraites. Meditatie speelt hierin altijd een rol maar ook andere oefeningen die de aandacht en rust versterken komen vaak aan bod. Verder gaat Moritz vanuit zijn achtergrond als religiewetenschapper en zenbeoefenaar graag in op de achtergronden van (zen-)meditatie en het boeddhisme.
Individueel Het is mogelijk een individueel traject te volgen bij Moritz. Als afgestudeerd geestelijk verzorger en meditatieleraar heeft Moritz ruime ervaring in het begeleiden van mensen op individuele basis.

Moritz
Op dit moment ben ik een jaar theologie aan het studeren, een oude wens die ik na mijn vertrek bij Zen.nl kon waarmaken. Daar heb ik ruim drie jaar gewerkt als meditatieleraar, webredacteur en junior vestigingsmanager.
Daarvoor ben ik in 2012 afgestudeerd als geestelijk verzorger en religiewetenschapper aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Contact
moritz@anzan.nl